Om Selvbyggerporten

Her presenteres vårt selvbyggersett
Nå kan en komplett port kjøpes som et samle-kit hvor størstedelen av installasjonen kan gjøres uten fagkompetanse. Vi understreker at elektrisk tilkopling for en motorisert port, på linje med alle andre elektriske installasjoner, må foretas av autorisert personell.
Visningstolparportar
Montering.
Byggetiden for monteringen av selvbyggesettet med 3 stk. portblader og 3 stk. portstolper med standard kledning, er beregnet  til 2-3  arbeidsdager (utenom fundamenteringen) for en nevenyttig person.
Vi tilbyr alternativt faste priser på fundamenter og  montering av portsystemet, hvor du eventuelt kan velge å gjøre visse andeler av jobben selv.
StolpeEksplodert
Portblad
Smijern-portbladene levereres i rustbeskyttet og svartlakkert stål.
Ønsker du heller en treport, velger du portbladrammer i rustbeskyttet og hvitlakkert stål forberedt for montering av valgfri tresprossing. Sprossene er normalt utenom vår leveranse.
pristræ
Stolper
Stolpeplater skrus på stolpene og skjuler stålkonstruksjonen med ferdige innfestninger for justerbare hengsler, nedstøpnings- og motoriserings-braketter.
Denne løsningen gjør at stolpene blir hule innvendig, slik at kabler til motorer, portlamper, fotoceller og evnt. postkasse kan skjules inni stolpen.
Stolpene festes til fundamentene med medfølgende nedstøpningsbraketter, eller med ekspansjonsbolter til fjell. Konstruksjonen byr på et utall av valgmuligheter for egen utformning. Stolpen kan kles med trepanel, fliser, stein eller pusses, evt. strukturmales.

 

 

 

 

 

Brukermanualene for selvbyggersettene (slag- & skyveporter) finnes her.

Se Video

 

Stolpe