Slagport

Uansett er det viktig at portstolpene er godt forankret i et stabilt fundament, enten du skal benytte eksisterende stolper eller bygge nytt fra grunnen.

Dersom du skal bygge nytt portanlegg anbefaler vi at du bygger et godt isolert «stripe-fundament» tvers over innkjørselen med overkant ca. 20 cm underveibanen.

For at du selv skal slippe å støpe portstolpene fra grunnen av, anbefaler vi at du kontakter oss for et tilbud på en Selvbyggerstolpe, som er varmgalvanisert, ferdig forberedt for motormontasje og justerbar med hengslinger.Med hule stolper blir det mulig å skjule styrerautomatikk, integere porttelefon og postkasse. Stolpene kles i ønsket utforming  som feks trekledning, flis/stein eller murpuss.

Det må legges tilstrekkelig med trekkerør mellom portstolpene for strømføring til motor, fotocelle sikring og evt. hydraulikkslanger og varmekabler.

Husk at det må legges separate kabler for lys til portlamper om disse skal styres av sentralt skumringsrelé

Våre FAAC-portmotorer har alle en innebygget gangport-funksjon som gjør bygging av en separat gangport unødvendig. For dobbelfløyede slagporter åpner bare det ene portbladet.