Tips for slagport

Det er viktig at portstolpene er godt forankret i et stabilt fundament, enten du skal benytte eksisterende stolper eller bygge nytt fra grunnen!

Dersom du skal bygge nytt portanlegg anbefaler vi at du bygger et godt isolert "stripe fundament" tvers over innkjørselen med overkant ca. 20-30 cm underveibanen, avhengig av type motorisering

For at du selv skal slippe å støpe portstolpene fra grunnen av, anbefaler vi at du kontakter oss for et tilbud på en selvbyggerstolpe, som er el.forsinket og ferdig forberedt for motormontasje og justerbar hengsling. Med hule stolper vil det også mulig å skjule styrerautomatikk, bygge inn porttelefon og postkasse. Stolpene kles  i ønsket utforming, som feks trekledning, stein eller murpuss.

Det må legges tilstrekkelig med trekkerør mellom portstolpene for kabling til motorer, fotocelle-sikring, porttelefon og varmekabler.

Husk at det må legges separate strømkabler for lys til portlamper, om disse skal styres av et sentralt skumrings-relé.

Våre FAAC-portmotorer har alle en innebygget gangport-funksjon, som gjør bygging av en separat gangport unødvendig. For dobbelfløyede slagporter åpner bare det ene portbladet.

 

Manualer for Selvbyggerporten Slagport finner du her.

 

750tilwww

IMG_0074 IMG_0075